Llibres / Libros

Com a escriptor he publicat un parell de llibres. M’agrada crear històries, ja sigui amb la càmera com amb la ploma, tot i que el meu primer llibre està basat en una experiència real i pròpia d’un viatge que vaig realitzar al 2009 i em va canviar la visió de la vida.


Como escritor he publicado un par de libros. Me gusta crear historias, ya sea con la cámara o con la pluma, aunque mi primer libro está basado en una experiencia real y propia de un viaje que realicé en 2009 y que me cambió la visión de la vida.

 

 

CAPÍTULOS GRATIS

MI GRAN VIAJE A LOS 40 (capítulo 1 y 2)

DESMEMORIAS DE UN PEZ EN EL DESIERTO (fragmento)

 

VENDA DE LLIBRES / VENTA DE LIBROS

Un viatge propi de 6 mesos i 6 dies durant els quals  vaig tenir l’oportunitat d’analitzar el món allunyat de la rutina. Divuit mil quilòmetres, vint-i-tres Estats i moltes emocions. Un llibre on es reflecteix les lliçons de vida que em va brindar aquesta oportunitat de viatjar pels Estats Units i Centreamèrica. Ideal per a viatgers o gent que necessita un canvi de visió a la seva vida. (Uno Editorial – 2014)

 

Un viaje propio de 6 meses y 6 días durante los cuales tuve la oportunidad de analizar el mundo alejado de la rutina. Dieciocho mil kilómetros, veintitrés Estados y muchas emociones. Un libro donde se reflejan las lecciones de vida que me brindó esta oportunidad de viajar por Estados Unidos y Centroamérica. Ideal para viajeros o gente que necesita un cambio de visión en su vida. (Uno Editorial – 2014)


13€ + 2€ de envío a España

Novel·la de ficció sobre la història d’un home que perd la memòria en mig d’un viatge. Lluny de casa, el protagonista no recorda ni com es diu, ni d’on ve, ni a on va. Tampoc porta ni passaport, ni roba, ni diners. A poc a poc, entre surrealistes i divertides situacions, l’home anirà recuperant fragments de la seva identitat. El llibre barreja l’intriga amb la comèdia més negra i irònica.  (Uno Editorial – 2015)

 

Novela de ficción sobre la historia de un hombre que pierde la memoria en medio de un viaje. Lejos de casa, el protagonista no recuerda ni cómo se llama, ni de donde viene, ni donde va. Tampoco trae ni pasaporte, ni ropa, ni dinero. Despacio, entre surrealistas y divertidas situaciones, el hombre irá recuperando fragmentos de su identidad. El libro mezcla la intriga con la comedia más negra e irónica.

 

14€ + 2€ de envío a España

 

Vols el llibre signat? El vols en format eBook? Per a qualsevol dubte envíam un email a:  info@ferran-blanch.com

¿Quieres el libro firmado? ¿Lo quieres en formato eBook? Para cualquier duda envíame un email:  info@ferran-blanch.com